Uusi Planner on ruuhkavuosiarjen apu

Life Planner on syntynyt omaan tarpeeseemme, meidän kahden yrittäjä-äidin työkaluksi elämänhallintaan. Vuoden 2020 Life Planner on saanut uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat erityisesti ruuhkavuosia elävien arjen hallintaa.

Viikkoaukeamalle on lisätty rivit, joihin voi merkitä koko perheen menot, ruokalistat, hankinnat ja muut muistettavat asiat.

Ruuhkavuosien elämänhallintaa helpottavat monipuoliset työkalut kuten vuosikello ja toivelista (bucket list). Projektinhallinta- ja seurantataulukot (habit tracker) on tarkoitettu esimerkiksi kuntoilun, ravinnon, hormonitoiminnan tai sinulle tärkeän elämänmuutoksen seurantaan. 

Kalenterissa on tutuun tapaan suomalaiset juhlapyhät ja nimipäivät. Aukeamilla on reilusti tilaa omille suunnitelmille, tavoitteille ja muistiinpanoille.

Jokainen kuukausi alkaa kannustavalla ajatelmalla, joka ohjaa lempeästi kohti tavoitteitasi. Voit määritellä suuntasi vuoden alussa olevalla ”Minä olen” -sivulla –  ja muokata sitä vuoden kuluessa, jos tavoitteesi muuttuvat.

Life Planner on mukanasi matkalla kohti itsesi näköistä elämää.

Rakkaudella,
Sari

Tutustu ja tilaa: Life Planner -elämänhallintakalenteri on työkalu arjen avuksi.

Sulje valikko